Tryllekunstner til fastelavn

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus
Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus
Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus

Lej en tryllekunstner og få sjov underholdning til fastelavn

Tryllekunstner Hokus Pokus er perfekt underholdning til fastelavn.

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder primært i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Book Tryllekunstner Hokus Pokus på 40 52 23 08 eller send en mail til hg@k-2.dk

Tryllekunstner til fastelavn

Genial underholdning til fastelavn

De fastelavnsudklædte børn hjælper til på scenen til stor morskab for hele selskabet – både børn og voksne. Børnene prøver at lure tryllekunstneren, mens de voksne morer sig over børnenes reaktioner.

Ballondyr til de mindste gæster

Hvis det ønskes, laver Tryllekunstner Hokus Pokus også ballondyr til de mindste børn efter showet.

Tryllekunstner til alle fester

Udover fastelavn optræder Tryllekunstner Hokus Pokus for alle typer forsamlinger – fra børnefødselsdage, konfirmation og familiefester til firmafester og ved højtider som halloween og jul, hvor han også stiller op som julemand.

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus
Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus

Fantastisk underholdning

Vi havde Hokus Pokus på besøg til vores søns 10 års fødselsdag – det var et dejligt indslag for både børn og voksne. Meget velforberedt, behagelig og rigtig sjov tryllekunstner. Vi booker dig igen, når den næste bliver 10 år 🙂 TAK

Mette K8. oktober 2017

Fængslende morsomt

Hokus Pokus mødte velforberedt op og fastholdt børnenes opmærksomhed under hele forestillingen, alle var glade.

Steen Prasse18. juni 2017

Kan varmt anbefales – super godt show!

Hokus Pokus underholdt til vores (special)skoles sommerfest, og det var en fantastisk oplevelse for børnene. Han fangede deres opmærksomhed fra første sekund og var meget god til at inddrage børnene i showet på en rigtig god måde. Han var sjov, dygtig og meget professionel (overholdt alle aftaler osv). Jeg vil varmt anbefale Hokus Pokus som underholdning til ethvert børnearrangement, og regner også selv med at booke ham igen.

Christel Land16. juni 2017

Perfekt tryllekunstner til barnedåben

5 stjerner for et professionelt og underholdende trylleshow for både voksne og børn. Eftersom vi havde valgt at holde vores barnedåb på en restaurant med mange børn og voksne, ville vi gerne have lidt underholdning for børnene, når de var færdige med at spise. Heldigvis var der også lagt en pause ind i de voksnes menu, således at vi også kunne kigge med. Alle var godt underholdt og børnene var begejstrede. Til slut blev der lavet ballondyr til de mindste. Hr Hokus Pokus kan klart anbefales 🙂

Mor til tre6. februar 2017

Super godt show! Alle pengene værd!

Levede totalt op til forventninger!! Alle pengene værd. Super sød! God til børn. Super show. Sjovt trylle-udstyr og tricks.

Signe9. november 2016

Fantastisk show

Stor ros til Hokus Pokus som alle var begejstrede for. Kom til tiden, tog sig godt af børnene, havde fødselsdagsbarnet i fokus, udviste fleksibilitet ifht. tidspunkt af show. Varme anbefalinger herfra.

Z. Amin30. oktober 2015

Super underholdning

Rigtig godt show som fangede både børn og voksne.

Charlotte Kusiak31. august 2015

God til at fange sit publikum..!!

Super godt show..!! Mange aspekter i hele showet, hvor det gjaldt om at have alle sanserne med..;0) God til at fange sit publikum, og inddrage ungerne i showet..!!

Lise Frederiksen9. april 2017

Det var en fornøjelse

Tusind tak for et rigtig godt trylleshow i eftermiddags. Både børn og voksne var meget imponerede.

NKT Holdingfebruar 2015

Tak for et forrygende show

Tryllekunstner Hokus Pokus var rigtig god til at underholde børnene og holde opmærksomheden fanget, både ved det samlende show samt ved hvert bord. Vi booker gerne Tryllekunstner Hokus Pokus igen næste gang vi har brug for en tryllekunstner, til både børn og voksne.

Regner Grasten Filmproduktion2014