Ballondyr med tryllekunstner Hokus Pokus
– sjove ballondyr for børn

Tryllekunstner med ballondyr Hokus Pokus er rejsende i ballondyr, trylleri og festlig underholdning. Oplev det magiske trylleshow, der er uhøjtideligt og sjovt for både børn og voksne.

Book Tryllekunstner Hokus Pokus på 40 52 23 08 eller send en mail til hg@k-2.dk

Ballondyr til børnefødselsdag og fest

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder med ballondyr til børnefødselsdag, familiefest og ved højtider som jul, hvor han også stiller op som julemand.

Trylleshow – også for de voksne

Showet kan også ses af voksne, f.eks. børnenes forældre. Børnene prøver at lure tryllekunstneren, mens de voksne morer sig over børnenes reaktioner.

Optræder Tryllekunstner Hokus Pokus udelukkende for voksne, er humoren i højsædet. Publikum skal fascineres og overraskes af en tryllekunstner, men de skal også have en sjov oplevelse.

Tryllekunstner med 30 års erfaring

Tryllekunstner Hokus Pokus har optrådt, siden han som 12 årig blev oplært af den legendariske gøgler Shorty. Derfor har han stor erfaring, og ved, hvad der gør sig godt for børn og voksne.

Selvom numrene er magiske og uforståelige, er de ikke mere avancerede, end at alle kan følge med. Tryllekunstner Hokus Pokus lægger vægt på de klassiske effekter og tidløse jokes, der kan forstås af både unge og ældre.

Fantastisk underholdning

Vi havde Hokus Pokus på besøg til vores søns 10 års fødselsdag – det var et dejligt indslag for både børn og voksne. Meget velforberedt, behagelig og rigtig sjov tryllekunstner. Vi booker dig igen, når den næste bliver 10 år 🙂 TAK

Mette K8. oktober 2017

Fængslende morsomt

Hokus Pokus mødte velforberedt op og fastholdt børnenes opmærksomhed under hele forestillingen, alle var glade.

Steen Prasse18. juni 2017

Kan varmt anbefales – super godt show!

Hokus Pokus underholdt til vores (special)skoles sommerfest, og det var en fantastisk oplevelse for børnene. Han fangede deres opmærksomhed fra første sekund og var meget god til at inddrage børnene i showet på en rigtig god måde. Han var sjov, dygtig og meget professionel (overholdt alle aftaler osv). Jeg vil varmt anbefale Hokus Pokus som underholdning til ethvert børnearrangement, og regner også selv med at booke ham igen.

Christel Land16. juni 2017

Perfekt tryllekunstner til barnedåben

5 stjerner for et professionelt og underholdende trylleshow for både voksne og børn. Eftersom vi havde valgt at holde vores barnedåb på en restaurant med mange børn og voksne, ville vi gerne have lidt underholdning for børnene, når de var færdige med at spise. Heldigvis var der også lagt en pause ind i de voksnes menu, således at vi også kunne kigge med. Alle var godt underholdt og børnene var begejstrede. Til slut blev der lavet ballondyr til de mindste. Hr Hokus Pokus kan klart anbefales 🙂

Mor til tre6. februar 2017

Super godt show! Alle pengene værd!

Levede totalt op til forventninger!! Alle pengene værd. Super sød! God til børn. Super show. Sjovt trylle-udstyr og tricks.

Signe9. november 2016

Fantastisk show

Stor ros til Hokus Pokus som alle var begejstrede for. Kom til tiden, tog sig godt af børnene, havde fødselsdagsbarnet i fokus, udviste fleksibilitet ifht. tidspunkt af show. Varme anbefalinger herfra.

Z. Amin30. oktober 2015

Super underholdning

Rigtig godt show som fangede både børn og voksne.

Charlotte Kusiak31. august 2015

God til at fange sit publikum..!!

Super godt show..!! Mange aspekter i hele showet, hvor det gjaldt om at have alle sanserne med..;0) God til at fange sit publikum, og inddrage ungerne i showet..!!

Lise Frederiksen9. april 2017

Det var en fornøjelse

Tusind tak for et rigtig godt trylleshow i eftermiddags. Både børn og voksne var meget imponerede.

NKT Holdingfebruar 2015

Tak for et forrygende show

Tryllekunstner Hokus Pokus var rigtig god til at underholde børnene og holde opmærksomheden fanget, både ved det samlende show samt ved hvert bord. Vi booker gerne Tryllekunstner Hokus Pokus igen næste gang vi har brug for en tryllekunstner, til både børn og voksne.

Regner Grasten Filmproduktion2014
Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus