Tryllekunstner for alle aldre
– sjov familieunderholdning

Book tryllekunstner Hokus Pokus – sjov og professionel tryllekunstner i København og Sjælland.
Kontakt 40 52 23 08 eller hg@k-2.dk

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus
Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus

Tryllekunstner for børn, voksne og ældre

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder også med et show til voksne og familier og er derfor ideel som underholdning til fx konfirmation, barnedåb, bryllup mv., hvor både unge og ældre deltager.

Professionel og billig tryllekunstner for børn og voksne

Showet og prisen tilrettelægges efter målgruppen, type af arrangement og kundens ønsker.

Underholdning til konfirmation, barnedåb, firmafest mv.

Book Tryllekunstner Hokus Pokus på 40 52 23 08 eller send en mail til hg@k-2.dk

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder til fødselsdag, privat fest, konfirmation, firmafest, sommerfest og ved højtider som fastelavn, halloween og jul, hvor Hokus Pokus også stiller op som julemand.

Lej en julemand

Hokus Pokus optræder også som julemand for alle typer forsamlinger, men kombinationen af sjov underholdning for børn og voksne er perfekt til julefesten – privat, i foreninger og firmaer.

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus

Trylleshow for voksne

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder også for voksne – til fx firmafesten, julefrokost, runde fødselsdage mv. Som tryllekunstner for voksne fokuserer Hokus Pokus på en uhøjtidelig stemning, humor og på at inddrage gæsterne i underholdningen på en sjov måde.

Book en tryllekunstner for hele familien

Hokus Pokus er derfor ideel underholdning for hele familien og oplagt til familiefester, fødselsdage, konfirmation, guldbryllup mv. Børnene prøver at lure tryllekunstneren, mens de voksne morer sig over børnenes reaktioner.

Tryllekunstner pris

Kontakt Tryllekunstner Hokus Pokus. Så finder vi et show og en pris der matcher jeres behov. Din genvej til en god og billig tryllekunstner.

Tryllekunstner på engelsk

Hokus Pokus kan både optræde på dansk og engelsk.

Tryllekunstner til firmaer og organisationer

Mange danske virksomheder og organisationer vælger Tryllekunstner Hokus Pokus som professionel og sjov underholdning for medarbejdere og deres børn til festlige lejligheder – fx sommerfest, julefest, jubilæum, kundearrangementer mv. Følgende firmaer og organisationer er blot nogle af dem, der med stor succes har haft besøg af Hokus Pokus som tryllekunstner og/eller julemand:

underholdning for børn og voksne
Tryllekunstner Hokus Pokus og julemand optræder for firmaer i København og på Sjælland

Forrygende trylleshow til fastelavn

Vi havde Hokus Pokus til at underholde ved vores fastelavnsfest for ca. 50 børn og 50 voksne og vi oplevede et forrygende trylleshow. Men det, der især gjorde trylleshowet vellykket er, at Hokus Pokus er fantastisk dygtig til at få børnene med i sine numre. Det nød vi alle, både børn og voksne.

So funny !!

We had the most amazing time with Hokus Pokus magic show. Great how everyone was involved in the show, the magic tricks are both funny and unbelievable. Was definitely one of the highlights of the evening. Will be recommending Hokus Pokus to everyone.

Tak for rigtig god underholdning

Tak for rigtig god underholdning, du formåede at fange børnenes opmærksomhed og holde deres fokus. Både som tryllekunstner og Julemand. Det kunne ikke være meget bedre!

Det var en fornøjelse

Tusind tak for et rigtig godt trylleshow i eftermiddags. Både børn og voksne var meget imponerede.