Det mener kunderne om
Tryllekunstner Hokus Pokus

Perfekt

Rigtig god underholdning, fik alle inddraget. Mange tak.

Super show

Tak for i går. Super show, både rn og voksne var godt underholdt. 

Super god!

Super dygtig, sjov og præsentabel underholdning – sjov både for børn og voksne. Mødte op præcis til tiden og havde fin fornemmelse for selskabet – både børn og voksne fik et fantastisk show! Bedste anbefalinger herfra.

Super god tryllekunstner og julemand

Han aktiverede både og voksne i sit trylleshow og han var en rigtig sjov og hyggelig julemand. Kan varmt anbefales

Nærværende trylleri

Super godt leveret af Hokus Pokus. Dejligt lige at få mulighed for at tale om den specielle gruppe af børn og voksne du skulle møde. Alle var på med fuld opmærksomhed under dit show. Tak for det.. Vi vil bestemt anbefale dig til andre inden for samme branche.

Veloplagt, sjov og underholdende tryllekunstner

Tryllekunstner Hokus Pokus underholdt i vores SFO den 1. juli. Vi var ca 90 børn i alderen 5-10 år og allerede fra starten fangede han børnenes interesse. Han var veloplagt og god til at medinddrage børn og voksne. Han lavede masser af sjov og der blev grinet meget. Jeg talte efterfølgende med flere børn og de synes han var rigtig god. Hokus Pokus har bestemt gjort et positivt indtryk hos os.

Tak for en rigtig god optræden

Vi var meget glade og syntes at du var rigtig god og havde både børn og voksne med. Rigtig hyggeligt.

Fantastisk underholdning

Det er længe siden vi har fået så meget ros for underholdningen. Jeg kan kun give Hokus Pokus min største anbefaling. Han er afgjort pengene værd.

Helt fantastisk!

Fantastisk intet mindre end helt fantastisk. Både børn og voksne var vilde med Hokus Pokus og hans show.

Forrygende trylleshow til fastelavn

Vi havde Hokus Pokus til at underholde ved vores fastelavnsfest for ca. 50 børn og 50 voksne og vi oplevede et forrygende trylleshow. Men det, der især gjorde trylleshowet vellykket er, at Hokus Pokus er fantastisk dygtig til at få børnene med i sine numre. Det nød vi alle, både børn og voksne.

So funny !!

We had the most amazing time with Hokus Pokus magic show. Great how everyone was involved in the show, the magic tricks are both funny and unbelievable. Was definitely one of the highlights of the evening. Will be recommending Hokus Pokus to everyone.

Tak for rigtig god underholdning

Tak for rigtig god underholdning, du formåede at fange børnenes opmærksomhed og holde deres fokus. Både som tryllekunstner og Julemand. Det kunne ikke være meget bedre!

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus
Tryllekunstner Hokus Pokus og julemand optræder for firmaer i København og på Sjælland