Det mener kunderne om
Tryllekunstner Hokus Pokus

Veloplagt, sjov og underholdende tryllekunstner

Tryllekunstner Hokus Pokus var og underholde i vores SFO. Der var ca 90 børn i alderen 5-10 år. Han var veloplagt og var god til at medinddrage børn og voksne. Han lavede masser af sjov og der blev grinet meget. Hokus Pokus har bestemt gjort et positivt indtryk hos os.😊

Fantastisk underholdning

Det er længe siden vi har fået så meget ros for underholdningen. Jeg kan kun give Hokus Pokus min største anbefaling. Han er afgjort pengene værd.

Helt fantastisk!

Fantastisk intet mindre end helt fantastisk. Både børn og voksne var vilde med Hokus Pokus og hans show.

Forrygende trylleshow til fastelavn

Vi havde Hokus Pokus til at underholde ved vores fastelavnsfest for ca. 50 børn og 50 voksne og vi oplevede et forrygende trylleshow. Men det, der især gjorde trylleshowet vellykket er, at Hokus Pokus er fantastisk dygtig til at få børnene med i sine numre. Det nød vi alle, både børn og voksne.

So funny !!

We had the most amazing time with Hokus Pokus magic show. Great how everyone was involved in the show, the magic tricks are both funny and unbelievable. Was definitely one of the highlights of the evening. Will be recommending Hokus Pokus to everyone.

Tak for rigtig god underholdning

Tak for rigtig god underholdning, du formåede at fange børnenes opmærksomhed og holde deres fokus. Både som tryllekunstner og Julemand. Det kunne ikke være meget bedre!

Tryllekunstner for børn og voksne - sjov underholdning med Hokus Pokus

Referencer