Lej en julemand
– dans om træet, julesange, julelege, gaveuddeling

Lej en julemand og tryllekunstner til julefesten

Lej en julemand – ring eller sms 40522308 eller send en mail på hg@k-2.dk

Som julemand og tryllekunstner optræder jeg for alle typer forsamlinger, men kombinationen af sjov underholdning for børn og voksne er perfekt til julefesten.

Lej en julemand i København og på Sjælland

Tryllekunstner og julemand

Som julemand deler jeg gaver ud, taler med børnene, synger julesange, danser om juletræet og afslutter med et trylleshow. Skal der ske noget særligt til din næste julefest? Så er underholdning med en professionel tryllekunstner og julemand vejen at gå og julefesten vil blive husket mange år fremover.

Lej en julemand i København, Storkøbenhavn og Sjælland

Tryllekunstner Hokus Pokus optræder primært som julemand i København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Sjælland, men kan også bookes som julemand på Fyn og i Jylland.

Tryllekunstner og julemand til julefest, julefrokost, julemarked mv.

Tryllekunstner Hokus Pokus er rejsende i trylleri og festlig underholdning med et magisk trylleshow, der er uhøjtideligt og sjovt for både børn og voksne. Velegnet til julefest, hvor Hokus Pokus både optræder som tryllekunstner og julemand.

Fantastisk underholdning

Vi havde Hokus Pokus på besøg til vores søns 10 års fødselsdag – det var et dejligt indslag for både børn og voksne. Meget velforberedt, behagelig og rigtig sjov tryllekunstner. Vi booker dig igen, når den næste bliver 10 år 🙂 TAK

Mette K8. oktober 2017

Fængslende morsomt

Hokus Pokus mødte velforberedt op og fastholdt børnenes opmærksomhed under hele forestillingen, alle var glade.

Steen Prasse18. juni 2017

Kan varmt anbefales – super godt show!

Hokus Pokus underholdt til vores (special)skoles sommerfest, og det var en fantastisk oplevelse for børnene. Han fangede deres opmærksomhed fra første sekund og var meget god til at inddrage børnene i showet på en rigtig god måde. Han var sjov, dygtig og meget professionel (overholdt alle aftaler osv). Jeg vil varmt anbefale Hokus Pokus som underholdning til ethvert børnearrangement, og regner også selv med at booke ham igen.

Christel Land16. juni 2017

Perfekt tryllekunstner til barnedåben

5 stjerner for et professionelt og underholdende trylleshow for både voksne og børn. Eftersom vi havde valgt at holde vores barnedåb på en restaurant med mange børn og voksne, ville vi gerne have lidt underholdning for børnene, når de var færdige med at spise. Heldigvis var der også lagt en pause ind i de voksnes menu, således at vi også kunne kigge med. Alle var godt underholdt og børnene var begejstrede. Til slut blev der lavet ballondyr til de mindste. Hr Hokus Pokus kan klart anbefales 🙂

Mor til tre6. februar 2017

Super godt show! Alle pengene værd!

Levede totalt op til forventninger!! Alle pengene værd. Super sød! God til børn. Super show. Sjovt trylle-udstyr og tricks.

Signe9. november 2016

Fantastisk show

Stor ros til Hokus Pokus som alle var begejstrede for. Kom til tiden, tog sig godt af børnene, havde fødselsdagsbarnet i fokus, udviste fleksibilitet ifht. tidspunkt af show. Varme anbefalinger herfra.

Z. Amin30. oktober 2015

Super underholdning

Rigtig godt show som fangede både børn og voksne.

Charlotte Kusiak31. august 2015

God til at fange sit publikum..!!

Super godt show..!! Mange aspekter i hele showet, hvor det gjaldt om at have alle sanserne med..;0) God til at fange sit publikum, og inddrage ungerne i showet..!!

Lise Frederiksen9. april 2017

Det var en fornøjelse

Tusind tak for et rigtig godt trylleshow i eftermiddags. Både børn og voksne var meget imponerede.

NKT Holdingfebruar 2015

Tak for et forrygende show

Tryllekunstner Hokus Pokus var rigtig god til at underholde børnene og holde opmærksomheden fanget, både ved det samlende show samt ved hvert bord. Vi booker gerne Tryllekunstner Hokus Pokus igen næste gang vi har brug for en tryllekunstner, til både børn og voksne.

Regner Grasten Filmproduktion2014